Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Dokument

Hej,
Jag har en kund som vill sluta använda digitalaföretaget. Jag undrar nu vad som händer med dokumenten som finns uppladdade i digitala företaget? Finns dom kvar där så jag kommer åt dom eller försvinner dom?
Jörgen Holmberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Jörgen!

    Om du bryter kopplingen mot din kund försvinner kunden från din kundlista och du kommer inte längre kunna nå de uppladdade dokumenten. Vill du ha kvar dessa måste du istället säkra dessa genom att spara ner filerna (och annat du vill ha kvar med). Här vore det såklart önskvärt med någon typ av funktion för att snabbt spara ner allt material, men där är vi inte ännu dessvärre.

    Mvh,

    Markus Support
  • Hej
    Har samma fråga som ovanstående. Kunden vill inte längre jobba i digitala företaget utan har valt ett annat system. Jag har därmed inte någon lust att betala för kopplingen. Om jag avslutar så har väl kunden kvar sin användarmöjlighet till appen och därmed möjlighet att se sin historik. Eller har jag fel??


    Mia Starenius
  • Hej Mia,

    Du har rätt, när kopplingen bryts så har kunden kvar all information och historik i appen och kan fortsätta använda den som vanligt. Det enda som händer är att kopplingen mellan dig som administratör och kunden som appanvändare slutar gälla.

    Mvh,
    William Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.