Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Flera användare på samma konto

Hej!
Vi är intresserad av att börja använda Digitala Företaget-appen. Framförallt tidrapporteringsfunktionen. Vi är två anställda. Och undrar om vi kan ha en varsin användare kopplat till samma konto? Så att bådas tidrapportering syns i sammanställningen.

Kommentarer

  • Hej Peter!

    Är ni kopplade mot en administratör? Denne kan isåfall bjuda in flera användare till ett och samma appkonto via Mötesplatsen - Kopplade kunder - Bjud in användare.

    Mvh,
    William Support
  • Hej William!
    Nej, det är vi nog inte. Hur blir man det?
    Eller finns det något annat sätt?
    Peter
  • Hej Peter!

    I Digitala Företaget kan man koppla sig direkt mot en redovisningsbyrå och använda appen för att lämna sina underlag - byrån kvalitetssäkrar sedan materialet och färdigställer bokföring etc.

    För att ha flera användare i appen krävs att man är kopplad mot en administratör, det finns inget annat sätt att skapa upp fleranvändare till ett företag. Den enda lösningen för tillfället, om man vill använda appen utan administratör, är att använda sig av samma konto. I framtiden vore det såklart önskvärt att via appen kunna knyta in fler användare, men där är vi alltså inte än.

    På digitalaforetaget.se kan du läsa mer om hur Digitala Företaget fungerar, vad det innebär att vara kopplad mot en administratör osv.

    Mvh,
    Markus Support
  • Okej, då vill vi göra om kontot. Hittar inte vart man raderar ett befintligt konto.
    Kan du hjälpa mig att radera vårt befintliga konto, så vi kan skapa ett nytt.
    Det står på samma e-post som jag angett i den här chatten.

    Tack för snabba svar och bra support.

    Peter
  • Hej igen,

    För att kunna rensa ett konto behöver uppgifterna styrkas skriftligen, följ länken och skicka in dokumentet så rensar vi kontot!

    https://forum.digitalaforetaget.se/org/digitala-foretaget/d/rensning-av-uppgifter-i-databasen/

    Mvh,
    William Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.