Till senaste kommentaren

Felmedellande: "protokoll (bankid) inte är associerat med något program" ?

Hur loggar man in med BankID, får numera felmeddelande i båda mina webbläsare (Safari & Firefox). Från sidan https://app.digitalaforetaget.se/entry klickar på logga in -> mobilt bankid, fyller i personnummer, och dirgeras direkt om till en URL som startar med bankid:///?autostarttoken=aebc.... (BankID appen startar på telefonen samtidigt)

Firefox har fungerat fram tills nu, ser i historiken gamla URL-er inne i digitala företaget, men nu ger den samma felmeddelande som Safari gjort hela tiden, inne i webläsaren:
"Adressen förstods inte
Firefox vet inte hur den här adressen ska öppnas, eftersom ett av följande protokoll (bankid) inte är associerat med något program eller inte tillåts i den här kontexten.
Du kan behöva installera andra program för att öppna den här sidan".Kommentarer

 • Hej Daniel!

  Prova att logga i via Chrome och se om det fungerar. Brukar vara den webbläsaren som fungerar bäst.

  Med vänliga hälsningar
  Kristina Norberg Support
 • Har inte Chrome, då jag inte vill ha den webbläsaren, Får samma felmedellande i  TORs webbläsare. Samsungs mobilwebläsare autoinloggar, förmodligen eftersom appen och mobila bankir är på samma device.
  Daniel
 • Hej Daniel!

  Har du provat ladda hem appen Digitala Företaget Lönebesked på telefon och loggat in med mobilt BankId i den?

  Med vänliga hälsningar
  Kristina Norberg Support
 • Har appen "digitala företaget" på samsung mobilen, men den är inte bra för att skapa nya fakturor. Har precis provat webbläsaren Firefox mot BankID testsida med mobilt bankID, https://test.bankid.com/SigOtherDevice/Step4 vilket fungerade.
  Daniel
 • Hej,
  Som sagt fungerar Digitala Företaget bäst i Google Chrome eller direkt i appen Digitala Företaget. Men vi har skickat detta vidare till våra utvecklare och hoppas att få ett svar snarast möjliga.

  Med vänlig hälsning,
  Julia Nyhem Helsing Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.