Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

PDF-rapporter

Genom att klicka på Översikt så kan du titta på de PDF-rapporter som din administratör har laddat upp till ditt företag. Välj PDF-rapporter så ser du vilka rapporter som finns. Är det tomt här har administratören alltså inte laddat upp någon rapport.

Digitala Företaget Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hur gör jag för att ladda ner eller skriva ut Pdf-rapporter?
  Peter Meurling
 • Hejsan!
  Det är tyvärr inte möjligt att spara ner rapporten via telefonen.
  Man kan däremot, om man går in via datorn, högerklicka på rapporten och välj ''spara som''. Så kan du välja en plats på datorn du vill spara rapporten.
  Pelle Support
 • Hej,
  Jag har en kund som går in via datorn för att skriva ut rapporterna som jag har laddat upp i pdf filer under dokument. Han kan endast spra ner dessa i PNG som är ett bildformat. Kunden använder crome. Hur gör vi för att han skall kunna ladda ner dessa i pdf. Önskvärt vore också om man kunde ladda ner rapporterna från ekonomiöversikten i pdf. format - så slipper vi lägga upp på två ställen.
  Annelie
 • Hej,

  Tyvärr så går det inte att spara ner som en pdf-fil. Jag skickar vidare detta som ett önskemål till våra programmerare då detta var ett väldigt bra önskemål!

  Med vänliga hälsningar
  Maja Support
 • Hej! Jag undrar hur det har gått i detta ärende eftersom jag alldeles nyss upptäckte att det inte går att skriva ut som en PDF-fil. När jag högerklickar så går det bara att spara som en bild och då får jag inte med hela bilden.

  Carina Lagerstedt Nilsson
 • Hej,

  Tyvärr är detta inte åtgärdat ännu, men jag hoppas att vi kan fixa det i en senare version.

  Med vänliga hälsningar
  Maja Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.