Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Knappen Digitala Företaget i BL Administration!

Hej!
Du vet väl om att du kan återrapportera direkt från BLA till kundens app utan att exportera SIE?
Linda Support Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • I BL Administration finns en knapp med Digitala Företaget-loggan som kan hjälpa dig som redovisningsbyrå att enkelt bjuda in din kund till appversionen Ekonomiöversikt och återrapportera direkt från BL Administration.

  df-knappen


  Om din kund inte har Digitala Företaget-appen sen tidigare kommer en inbjudan att skickas till den e-postadress som finns på kunden i företagsuppgifterna i BLA. Samtidigt skapas en API-koppling mellan molndatabasen och kundens app. Om kunden redan har Digitala Företaget-appen skickas ingen inbjudan, istället skapas en API- koppling mellan molndatabasen och kundens app som behövs för att kunna återrapportera från BL Administration direkt till appen.

  Nästa gång du klickar på knappen får du välja vilket intervall du vill återrapportera för. Svårare än så är det inte! smile

  Här kan du läsa mer om hur det går till.

  Linda Support
 • Jag måste vänta tills min kund får den här API koppling?  De jag försöker skicka till har redan DF.  Jag trycker och trycker och inget händer annat än att komma till en informations sida.
  Marsha Thalin
 • Hej Marsha,
  På informationssidan ska du välja alternativet "Kom igång direkt". Har du inte det alternativet beror det på att någon inställning inte är gjord, det står i informationen vad som saknas isåfall!
  William Support
 • Det fungerade för mig själv men när jag går in på en annan kund så kommer jag inte till den informationssida som du skickade en skärmdump på.
  Marsha Thalin
 • Hej igen,

  Då borde du få upp någon information om varför det inte går att komma igång. Till exempel kan det stå att företaget inte är upplagt i en molndatabas och måste isåfall flyttas dit först.

  Skulle du fortfarande inte få till det så är du välkommen att ringa till oss imorgon när vi öppnar vid 09:30 så kikar vi närmare och hjälper dig igång! Du når oss på 0650-541405.

  Mvh,
  William Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy