Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

kund vill avsluta konto - vad händer med alla bilder?

Hej! vi är en byrå som använder appen digitala företaget för våra kunder. nu vill en kund avsluta kontot och övergå till en annan kvittoskanningslösnig. Men om vi avslutar kontot försvinner alla inskannade bilder. och att betala för något som inte används känns inte kul. hur kan vi lösa problemet?

Kommentarer

  • Hej,

    Alla bilder kommer att ligga kvar i appen trots att kontot avslutas. Vill även ni spara ner underlaget kan ni spara ner det manuellt genom att gå in på varje händelse.

    M v h
    Fia Support
  • Hej, tack för ert svar,
    men hur loggar man in i appen om kontot är avslutat? Om man får besök av skv och de vill se de inlästa kvittona?
    Erika
  • Hej igen,

    Kunden kan logga in i appen som vanligt och se sina underlag. Det är själva kopplingen till er på redovisningsbyrån som avslutas.

    Ha en bra dag!

    M v h
    Fia Support
  • Hej! om en anställd slutar och därför tar jag bort denna från Digitala Företaget under användare, kommer väl jag (byrån) fortfarande se de kvitton som den här anställda lagt in under anställningstiden?
    Erika
  • Hej,
    När ni väljer att avsluta samarbetet i Digitala Företaget så är det kunden som kommer behålla händelserna och underlagen i appen. Är det så att du som byrå vill spara underlagen måste du som det ser ut idag att spara ner dom manuellt genom att gå in på varje händelse och spara ner det bifogade dokumentet.

    Har ni använd direktöverföringen till BL Administration har ni redan fått in underlagen tillsammans med verifikationerna.

    Med vänlig hälsning,
    Julia Support
  • Hej, det förstår jag. men nu gällde det frågan om en eller två användare slutar och kopplas bort, alltså inte hela företaget.
    Erika
  • Hej,
    Tar du bort endast några appanvändare i ett företag kommer händelserna stanna kvar i adminverktyget samt i appen hos den som först bjöds in till företaget.

    Med vänlig hälsning,

    Julia Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.