Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ta bort anställda från löneappen

Hejsan, har haft provversionen av löneappen och ska nu börja betala för den, vi är mycket nöjda med systemet och det har underlättat massor. Nu undrar jag ett par saker, när vi skaffade den valde jag att bjuda in alla anställda som låg inlagda i lönesystemet för att inte missa någon, men inser nu att alla inte behöver vara med då de antingen slutat eller jobbar hos oss så pass oregelbundet att jag skulle kunna skriva ut ett besked till dem.

Så min första fråga är: Debiteras vi per användare som ligger i systemet hela tiden (322 st för oss) eller bara på de som jag gör ett lönebesked för? Dvs om vi har 10 anställda en månad är det för dessa 10 vi betalar eller för alla som ligger i systemet?

Fråga 2: Om det är så att vi betalar för alla som ligger inlagda varje månad skulle jag nog behöva rensa ut en heldel gamla anställda. Är det nått jag kan göra själv på ett bra sätt, eller ligger det hos er så jag behöver maila en lista?

MVH Erik

Erik Hallengren Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Erik,

    Kostnaden är 5kr per mån/anställd, alltså alla kopplingar till löneappen som du kan se under menyn Användarhantering i adminverktyget. Du kan maila in en lista till support@blinfo.se med alla de anställdas mailadresser som du vill avbryta kopplingen mot så tar vi bort dessa. 

    M v h
    Anders Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.