Testköra adminverktyget

Hej,
Ni säger att jag ska kunna testa detta om jag kopplar det mot min egen emailadress.
Jag försöker skicka en inbjudan till mig själv, men då säger den att emailadressen rendan är koppad till mot en administratör.
Hur kan jag koppla appen så att jag kan prova om detta är något jag ska implementera i min byrå?

Kommentarer

 • Hej Irene,

  Vilken mailadress har du använt på ditt konto i appen?

  Mvh,
  William Support
 • Det är när jag ska registrera mig för ett konto i appen som den protesterar.
  Jag försöker registrera med samma adress som jag använde när jag registrerade mig för adminverktyget. Det verkar som om jag började i fel ände och registrerade mig för adminverktyget först och då låste mailadressen.

  Irene Winstrand
 • Hej Irene!

  Ja, däri ligger nog problemet. Har du möjligtvis en alternativ adress att skapa ett appkonto med? Om inte annat går det väldigt snabbt och enkelt att skapa ett mailkonto på t ex gmail.com, så det kanske kan vara ett alternativ?

  Mvh,


  Markus Support
 • Hej,
  Jag har samma problem och kan inte testa kundversionen av appen. Om jag skapar en ny mailadress så börjar väl tjänsten kosta pengar? Det skulle ju vara gratis att testa förutsatt att man använde samma adress.

  Mvh
  Emil
  Emil
 • Hej Emil!

  När du skickar inbjudan kan du välja att använda apptypen "Byråkonto". Det är en fullversion av appen och kan användas som testkonto av dig som administratör. Ett byråkonto kommer aldrig debiteras utan det är alltid gratis.

  Men, tills vi kommit tillrätta med problemet att bjuda in samma e-postadress så får du alltså använda en alternativ adress för att kunna testköra appen.

  Mvh,
  Markus Support
 • Otroligt mycket lösenordskrångel av någon anledning. Har nu fått till adminverktyget, och ser var jag fyller i uppgifterna till mitt bolag men hur skickar jag själva inbjudan. Via appen kommer jag inte vidare genom att logga in på konto.
  MVH

  AnnCharlotte Wigert
 • Du skickar en inbjudan från adminkontot under Hjärtat. Där anger du den mailadress som du har loggat in med i appen.
  Jag bifogar en länk där du kan läsa mer om hur du gör detta: https://start.digitalaforetaget.se/artiklar/adminverktyget/motesplatsen/ 

  Med vänliga hälsningar
  Maja Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.