Till senaste kommentaren

Bilderna följer inte med SIE-filen

Hej,
När vi har exporterat en SIE fil från DF och importerat den så kommer inte bilderna som med som finns i DF.
Varför kommer inte bilderna ( kvitton , levfakturo ) med ? Bugg eller ?

Kommentarer

 • Hej!
  Man kan tyvärr inte få med sig bilderna av kvitton och fakturor från Digitala Företaget till bokföringsprogrammet. I en SIE-fil följer bara bokföringen med.
  Man har ju alltid kvar bilderna i DF så man kan gå tillbaka och kolla på dom där.
  Pelle Support
 • Tack för svar, men då faller ju hela grejen. För att bokföringen ska kunna vara digital även i andra bokföringssystem än BL, så måste man ju ha ett underlag till verifikationen. Det innebär att vi måste printa ut bilderna och sätta in i pärm tillsammans med verifikationerna. Då blir det inte digitalt längre. Eller finns det ett bättre sätt ?
  Kanske att man kan exportera direkt till andra system än bara BL ? Mr Shoebox som det hette innan kunde man exportera direkt till FortNox och det var klockrent.
  Sussi Wadelid
 • Hej Sussi,

  Vi jobbar på att få klart en lösning för att kunna exportera händelser/bilder direkt till BLA utan att gå via en SIE-fil, förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan det är klart. Efter det är det tänkbart att export till fler system kommer bli möjligt.

  Tills vidare finns så finns underlaget till verifikationen alltid kvar i ditt adminverktyg i DF och går att spåra från BLA (eller det bokföringsprogram du importerar SIE-filen till) genom att det i verifikationstexten står vilken händelse det gäller genom taggen (DF: xxx).

  Mvh,
  William Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.